BLOG

Dansul mirilor nu este despre o coregrafie perfectă ci despre simțire, emoție, iubire, bucurie! Noi ne-am lăsat purtați de toate aceste trăiri în timpul primului nostru dans iar ceea ce a urmat a fost cu adevărat magic.????
Am compus acest cântec pentru ziua nunții noastre, pentru primul nostru dans ca mire și mireasă și, ne-a purtat noroc! ????
Acum ne pregătim de primul dans în trei, pentru că luna aceasta vom sărbători încreștinarea puiului nostru, Marc Emanuel. Ce poate fi mai frumos de atât?! Suntem binecuvântați!
Dorim să dăruim mai departe acest imn al iubirii viitorilor miri, pentru a-și scrie povestea în pași de dans “Pentru totdeauna”! ????????‍♀️♾️????????‍♂️
Iubiți, cântați, dansați iar dacă vă place noul meu cântec, nu uitați să-l distribuiți.

Cu prețuire,
Doris Pădureanu
Inimile noastre sunt încercate de atât de multe sentimente, în această perioadă deosebită a anului.. Dorul de cei dragi pe care nu-i mai putem colinda aici pe Pământ, e mai apăsător ca niciodată! Măcuța mea (bunica), pe numele ei Emilia Pop, este cea care m-a învățat primul colind, cea care mi-a dăruit trăistuța cu care străbăteam satul întreg în seara de Crăciun dar și omul de la care am învățat ce însemnătate mare are această Sfântă Sărbătoare.
Mulți cunoscuți îmi spun că i-am moștenit glasul frumos cu care îi încânta pe toți, oriunde mergea. La finalul colindei, veți auzi o înregistrare audio în care Măicuța recită un fragment de rugăciune, drept moștenire spirituală și alinare a sufletului. Câtă iubire de Dumnezeu exista în inima sa!
Am copilărit la Măicuța mea, într-un univers al muzicii creștine și al poveștilor cu eroi și oameni simpli, care au contribuit semnificativ la formarea caracterului meu și la dezvoltarea creativității mele. Îi datorez atât de multe și o iubesc atât de mult! Acum doi ani a devenit îngerul meu păzitor care mă veghează neîncetat, la orice pas. O simt mai aproape ca oricând și nu trece o zi fără să o pomenesc.
Măicuță dragă, colinda asta e pentru dumneata. Mulțumesc pentru tot ce însemni pentru mine!
***
Mulțumiri speciale gazdelor noastre pentru realizarea videoclipului – Casa Opriș din satul Breb, Maramureș – și în mod deosebit, doamnei Elena Opriș, care ne-a primit cu atât de multă căldură și a acceptat să îmi fie bunică, pentru o seară. Vă prețuiesc enorm, oameni dragi!

Leave a Reply