Blog

Gânduri despre FERICIRE

A trecut ceva timp de când nu am mai postat niciun articol pe Blog și chiar mi-era dor să îmi aștern gândurile în ”căsuța” mea virtuală.
Dacă ești aici pentru prima oară, îți spun ”Bun venit!” și te invit să arunci o privire și spre restul activității mele din Social Media (Youtube, Instagram, Facebook).
Astăzi mi-am propus să abordez un subiect sensibil, fragil și delicat. Voi scrie despre ~fericire~ și despre cum suntem responsabili de a ne crea propria fericire într-o societate atât de imperfectă.
Iată câteva modalități prin care poți face acest lucru, în contextul realității cotidiene:

1. ÎNCEPE-ȚI ZIUA CU UN GÂND POZITIV
Nici nu îți poți imagina cât de mult influențează în bine starea ta de spirit din acea zi. Fă din acest lucru un obicei – este un obicei sănătos pe termen lung. Fii recunoscător pentru încă o zi de viață, pentru încă o șansă de a face lucruri mărețe!

2. SPUNE „TE IUBESC” ÎN FIECARE ZI
Fie că o spui persoanei iubite, părinților, copiilor sau pur și simplu prietenilor, este nemaipomenit! Spunând cuvintele magice, te încarci cu energie pozitivă și îți reamintești de faptul că ai alături oameni dragi. În plus, îi faci ziua mai frumoasă și persoanei respective.

3. EVITĂ SĂ TE UIȚI LA TV
În special la știri. Având în vedere că 80% din știrile de la TV sunt vești proaste, alege să asculți o muzică de calitate sau să îți petreci timpul făcând activități împreună cu cei dragi. Ieși la o plimbare, citește o carte, fă sport, admiră natura.

4. NU TE COMPARA CU ALȚII
Dezvoltă-ți propriul plan de dezvoltare personală și profesională. Ai răbdare, acordă-ți timp să parcurgi fiecare etapă și nu compara evoluția ta cu a celor din jurul tău. Fiecare dintre noi avem un ritm propriu de a ajunge acolo unde ne-am propus. Apropo de asta, stabilește-ți obiective realiste și realizabile, luptă pentru atingerea lor și nu lăsa nimic să îți distragă atenția.

5. AI ÎNCREDERE ÎN TINE
Ai încredere că indiferent ce s-ar întâmpla, va exista un final fericit. Dacă tu nu ai încredere în tine, nu vor avea nici cei din jur. Într-o lume plină de superficialitate, fii TU, fii natural și ai încredere în forțele proprii.. sunt singurele pe care le ai, de aceea antrenează-ți-le de-a lungul vieții.

Sper ca aceste sfaturi să vă fie de folos. Sunt lecții de viață pe care le-am dobândit de-a lungul anilor și este o reală plăcere să le împărtășesc cu voi.

Pe curând!

Doris Pădureanu

Please follow and like:

Leave a Reply

error

Sharing is caring!

Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram