Blog

Zece curiozități despre mine

Zilele acestea m-am tot gândit despre ce subiect să fie noul articol de pe Blog. Mi-am dat seama imediat de faptul că poate v-ar interesa să știți mai multe detalii despre mine, despre experiențele și pasiunile mele.

So, here we go!

#1 Am 24 de ani (Îmi doresc să organizez un mega party la aniversarea celor 25 de ani – asta “dac-om trăi ș-om fi sănătoși..”)

#2 Sunt zodia Balanță (Nu prea cred în zodiac, însă cred că unii oameni care sunt născuți în aceeași lună împărtășesc trăsături comune de caracter.)

#3 Numele meu, Doris-Eliza (“Doris” este de origine greacă și semnifică o întindere mare de apă liniștită – alegerea acestui nume a fost a ambilor părinți, fiecare având motive diferite; “Eliza” este al doilea prenume al meu, și îl port cu mândrie având în vedere că simbolizează numele celor mai importante femei din viața mea: mama – Eleonora, cele două bunici – Emilia/Eva și, printr-o coincidență frumoasă, a mamei soacre – Elena.)

#4 Nu știu să înot (Da, ați citit bine. Numele meu semnifică “o întindere mare de apă liniștită” dar paradoxal, nu știu să înot. Bineînțeles că în copilărie am fost îndrumată către lecții de înot însă, vorba ardeleanului, “nu s-o lipit de mine..”. Probabil voi învăța, la un moment dat – better late than never.)

#5 Am 3 frați (Yep, daddy’s little princess. Trebuie să recunosc faptul că mi-a plăcut această postură, pentru că am crescut sub o atentă ocrotire masculină care a contribuit, mai departe, la dezvoltarea mea personală.)

#6 Am locuit în Danemarca (Urmează să scriu un articol mai detaliat despre acest subiect, dar, pe scurt, la vârsta de 19 ani mi-am luat băgăjelele și am pornit spre aventura vieții mele, în Aarhus, Danemarca.)

#7 Iubesc natura (Dacă e un lucru pe care l-am descoperit în ultimii ani despre mine, este faptul că iubesc natura și sufăr de fiecare dată când văd că este afectată de acțiunile noastre iresponsabile. Ador munții, aerul proaspăt de pădure, sunetul apei curgătoare, cântecul păsărilor, tot ce e verde și ne înconjoară. În ultimul timp simt o nevoie incredibilă de reconectare cu natura, cu divinitatea, cărora le port un respect deosebit.)

#8 Ador să gătesc (Pasiunea pentru gastronomie am descoperit-o pe când locuiam în Danemarca. În timpul facultății, am avut un part-time job într-o cafenea italienească, denumită Cafe Nero. Aici am învățat primele rețete din bucătăria italienească și internațională. Am atâtea amintiri grozave în acel loc!!!)

#9 Sunt alergică la praf (Chiar dacă pare un moft, e o chestiune foarte serioasă cu repercursiuni destul de urâte. Așa că, keep the dust away from me!!!!)

#10 Nu mi-am vopsit niciodată părul (Până săptămâna trecută când mi-am făcut niște șuvițe blonde – Wait…WHAT?! Nu am simțit nevoia până acum și mă bucur că am luat decizia aceasta când am simțit cu adevărat că e momentul pentru o schimbare.)

Atât am avut să vă împărtășesc în articolul de azi. Sper că v-ați delectat citindu-l și că îl așteptați deja, pe următorul – feeling optimistic. 😀

Dacă v-a plăcut și dacă vă identificați cu ceea ce am scris eu mai sus, aștept să-mi dați de știre în căsuța cu comentarii. 🙂

Îmbrățișări,

Doris P.

Please follow and like:

3 Comments

 1. Diana

  February 13, 2019 at 7:28 pm

  Si eu am amintiri grozave de la Cafe Nero… mmm bargări ?❤️

 2. Padureanu Robert

  March 31, 2019 at 6:40 pm

  nice 😉

 3. Zoe

  August 18, 2022 at 8:34 am

  Nu comentez de obicei, dar trebuie sa spun ca apreciez pentru postarea asta :D.

Leave a Reply

error

Sharing is caring!

Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram